***

Sen niye belesen,bilmeyirem men,
Aglasam goz yasin silmeyirem men,
Sensiz darixsamda olmeyirem men,
Seni unutmaqcun men calisiram..

Xecde insafin yox sen ureksizsen,
Daxa menim ucun sen gereksizsen,
Uzde bir meleksen,qelben ilbizsen,
Seni unutmaqcun men calisiram..

      01.05.2010


Рецензии