Qelbin yox imis..

Kusmusem,seninle barismayacam,
Men sene sevgiden danismayacam,
Seni sevmek ucun alismayacam,
Sevgini duymaga qelbin yox imis..

Seni gormek ucun cox darixirdim,
Darixcaq sekline durub baxirdim,
Sen bir cesme idin su tek axirdim,
Sen deme axarin sayi cox imis..

Agladib gozumu sen giryan etdin,
Evvel sirin sozle qelbi qan etdin,
Sairi cox sinaq-imtehan etdin,
Her kelmen sineme deyen ox imis..

01.03.2010


Рецензии