MENI..

Sene sevgimizi etdim etibar,
Bilmedim sonunda vefasizdi yar,
Sene dunya dolu bir nifretim var,
Sen nece qiyaraq aglatdin meni..

Dusune bilmedin,duya bilmedin,
Etdiyin gunahi yuya bilmedin,
Men seni sevirdim!Guya bilmedin?
Zamanin onunde alcaltdin meni..

Seni ureyimi berk baglamisdim,
Yolunda kцz olub qelb daglamisdim,
Getmisdin,dalinca cox aglamisdim.
Sanki o urekden qopartdin meni..

Nece isteyirsen o cure eyle,
Ne idi gunahim uzume soyle,
Mehebbet olamaz hec cure boyle,
Qusse-qem icine sen atdin meni..


Рецензии