Tanridan qismetsen mene..

Sensizliye yoxdur tabim,
Tanridan qismetsen mene..
Bele yazilib kitabim,
Tanridan qismetsen mene..

Quzeylerin agappaq qar,
Sene guvendiyim daglar,
Herenin bir qismeti var,
Tanridan qismetsen mene..

Sen sevilen bir ureksen,
Gunesden,aydan goyceksen,
Goyden gelen bir meleksen,
Tanridan qismetsen mene..

Belke seni ay gonderib,
Meleklere tay gonderib,
Taleh seni pay gonderib,
Tanridan qismetsen mene..

26.02.2010
Rostov-na-Donu

Qelbi alovlanan sairem ozum,
Yadigar qalacaq her kelmem,sozum.


Рецензии