Sen getdin..

Aglaya-aglaya terk etdin meni,
Goz yasin daglarin selinden idi..
Senin gozlerinden dusen her damci-
Menim ureyimin telinden idi..

Necede kederli olmusdun o gun,
Bu bedbaxt kederde yarasmir sene.
Gozleri yas ile dolmusdun o gun,
Sagalmaz dag cekdin inan ki mene.

Getdin,qelbimede vurdun bir yara,
Daha derdlerimi bilen tapilmaz.
Goz yasim sel kimi axir caylara,
Gozumun yasini silen tapilmaz.

Men seni de: nece unudum axi,
Seni gec tapmisdim tezde itirdim..
Tanrinin yazdigi alin yazini,
Senin gedisinle sona yetirdim..

27.02.2010
Rostov-na-Donu


Рецензии