У радках

                М.Б.
У радках адно перажытае:
Разарванае і перашытае,
Сэрца крывёю аблітае
І ніякіх мар і надзей...

У радках не хапае эпітэтаў
Ім ня быць у граніце адлітымі,
Хіба толькі сьляпіць кілабітамі
Без таго сасьлеплых людзей.

У радках я не лаюся матамі
Няма думак пра злотыя з латамі.
Ёсьць каханьне. І зьзяюць каратамі
Дыяменты жаночых вачэй...

У радках мне ня быць ні элітаю
Ні нізамі грамадскімі сьпітымі
Нітак сэнсу жыцьця не разблытываць –
Ўсё адно сэнс ад нас уцячэ.

У радках досыць роздуму з розумам.
Патаемнага шмат. Нецьвярозага.
Увесь я – невялічкімі дозамі.
Між радкоў пахаваная ты...


Рецензии