знову спиртом по мертв й птиц
Обіцянки на крижаній плитці,
Що кину пити
І завжди тебе любити
До першого крику.
Ти подібно вбивці
Може по тому я в кращій клітці,
Може по тому в інших обіймах
.Один день.
Цілую його...тільки,тихо
Півгодини назад-було краще
І в легенях стало сухо,
немов покрило пилом
тільки тихо...
.а поряд виують бажання.
мені прописано твій погляд
тобі потрібно бути поряд.
я відчуваю інших трохи
зповзаю по стіні повільно
з тобою чи без тебе –вільна.
півгодини назад- клубочок світла-і подих був тепліший
та ти поряд, ти навіть рідніший
закохані малюють на небі з рушниці
мені потрібно спускатися вгору
заплющую очі,та уявляю подив
зповзаю по гратам, тихо
Сильна!!!... Десь сталося лихо...
Свидетельство о публикации №110042907261