Про укра нську попсу!

Прошу прощение у читателей за то, что такой бардак на сайте с символами. Заменил, что могу.

Хто це там серед дибров
Виэ - завиваэ?
Та це наш павло зiбров
Пiсеньку спiваэ!
А чому ваш пес лежить
Так задерши лапи?
То це мабуть він почув,
Як спiва поплавський!
Та зiрок у нас багато
Вiд Дону до Сяну:
От наприклад э у нас
Лижичко Руслана,
Скрябин, Скрипка iз ВВ
Бiлик э iрина...
А вот русской попсы
Список очень длинный!


Рецензии