Украино моя волошкова
я для тебе - воїн у полі,
Україно моя волошкова
моє серце назавжди з тобою
Україно моя волошкова
ти чаруєш і місяць,і зорі,
Україно моя волошкова
і життя твоє - моя недоля
Україно моя волошкова
я для тебе пишу на цій мові,
Україно моя волошкова
моє серце назавжди з тобою
Свидетельство о публикации №110042900349