Бiль...
Узор холодний на стіні,
І погляд в очі не мені...
Сум...
Твою підкреслює красу
Ти сенс життя... Ти його суть!!!
Біль...
Я знаю що болить тобі...
І час на роздуми вже збіг...
Йдеш???
І де тебе шукати... Де?
Куди тебе життя веде???
Жаль...
І сльози по очам біжать...
Мов крок по лезові ножа...
Тиша...
Без тебе час хронограф пише...
Пройшла одна хвилина лише...
Свидетельство о публикации №110042903010