Спогади
Чарівний аромат буяє навкруги
Незабаром буде випуск в школі
Травою запашною вкриються луги
Згадую літа свої минулі
Пролетіли птахами вони
Мовби з казки ми тоді прибули
І не було лютої зими
Якимось дивними були дорослі
Споглядали ми на їх життя
Нас манила далечінь у космос
Розовим здавалось майбуття
Мріялось нам про всесвітні далі
Особливими здавалися зірки
Так хотілось грати на роялі
Вірили що здійсняться казки
Свидетельство о публикации №110042902799
Будто бы птица поёт в далеке...
Иль ветер шепчет далёкий. Хороший стих, молодчина. 5+
Александр Мысов 30.04.2010 02:17 Заявить о нарушении