Знову м1ж нами ст1на

                Знову між нами стіна,
                Знову кидаеш докір.
                З тобою, але одна.
                1 на душі неспокій.

                Ходиш, мов сам не свій,
                Ніби мене нема.
                Погляд порожній, чужий
                1 на душі зима.

                Причину в мені шукаеш.
                Та марні твоі старання.
                Ти навіть не помічаеш,
                Що зникло наше кохання.

                Розмінюешся на дрібниці,
                Про основне забуваеш,
                1 на останню полицю
                Душу мою закидаеш.

                Чому не хочеш збагнути
                1 спокій собі знайти.
                Минуле ж не повернути,
                Розбите не зберегти.


Рецензии
Наталия, очень хороший стих.
Правда, остается впечатление, что Вы убеждаете больше себя, а не его.
Понравилось.
С уважением,

Николай Козакевич   12.11.2010 06:31     Заявить о нарушении
Спасибо. Вы знаете уже не убеждаю ни себя, ни его. Стих был написан лет десять назад и очень многое с тех пор изменилось. Не знаю почему , но когда на душе плохо - то пишу больше на родном украинском, а в основном на русском языке.

Наталия Лут   18.11.2010 23:53   Заявить о нарушении