Рефлекторно про життя

* * *
Коли страждання стають об’єктом для продажу…
А ти при тому простим постачальником
У нашому світі напівворожості
ЇЇ половина зроста до нестямності

* * *
Адреналін чи гармонія теж штуки вітринні?
…Сьогодні ж усе має й знає ціну для себе…
Ми всі в ярликах «продається/купується»
нехай вони для нас почасти й незримі

* * *
Ти стоїш в окулярах рожевих посеред руху людського, броунівського
І бачиш верблюжат, слонів і ведмедиків в зелені
Бо вони із дитинства кольорові й хороші
І нема до них справи…
особам зліва чи справа…

* * *
На кашкеті кокарда тривимірна
А на ній усе сині символи
Ти буваєш то п’яним то творчим
То закоханим, то ненависним
І усі твої рухи і порухи продиктовані успіхом власним…

* * *
І усі ці слова і роздуми
Надзвичайно звичайні
А може й банальні…
У них є кілька штрихів кольорових
А все інше звертання звертаннями…


Рецензии
Думки цікаві... Вічні запитання далі...
Та все так чуйно... Сповнено життям...
Що рідні хащі скла-бетону-сталі
Втрачають барви хмелю й забуття...

Дякую...

Виктор Дульчак   29.04.2010 00:07     Заявить о нарушении
а їм захмеліти від кохання
а їм би впасти в транс від раювання
а їм би
їм би
їм би
жи-ти
...

з повагою, ...
і дякую...

Катерина Гвоздева   29.04.2010 12:50   Заявить о нарушении