***

Пані Понирко, ви мов сокирка-
Дивлюсь вам в обличчя-воно таємниче,
Не второпаю,чи я її знаю,
Тихе питання, клекотання в вині,
Відповідь гірка:"Та ні, хлопче, ні!" ....
Інші козаче прелесть пізнають,
А шо хлопчик ви? Не второпаю.
А може підем до гаю?


Рецензии