Anam yadima dusende

Usaqligi caglaram,
Ureyimi daglaram.
Nale cekib aglaram,
Anam yadima dusende..

Qardas qana deyerem,
Baci cana deyerem,
Ana,ana deyerem,
Anam yadima dusende..

Subh acilir dan olur,
Gul cicek her yan olur,
Ureyim bagriqan olur,
Anam yadima dusende..

Anama qurban olaram,
Qadasini alaram,
Anami xatirlaram,
Anam yadima dusende..


Рецензии