Dostum ibrahime

Cekdim bu dunyanin qemin,kederin,
Nasilar gozunde kef ceke-ceke..
Vicudum gozlere parlaq gorundu
Qelbim parcalandi hey tike-tike..

Sen mene oxsama,oxsama dostum,
Mene oxsayanin sonu yamandir.
Calis insanliq danisma dostum
Sarsaqlar demesin bedbaxt piyandir.

Tanridan boyukdur sozun keseri,
Anlayan icin sozu de gelsin..
Insandir tanrinin en sah eseri
Insan oz adiyla gerek yukselsin..


Рецензии