А, нi, звука

Ой, чого ж так вийшло, мамо,
I на свiт я народилась?
Чом ти посивiла рано...
Чоловiка чом лишилась?..

Де живе те лихо, мамо,
Що тебе зiгнуло низько?
Може й бiля мене зараз,
Також затаїлось тихо?!

Не питай мене, дiвчино,
Чути мами голос тихий,
Як вiзьмеш на руки долю,
То про все i взнаєш скоро.

А де доля та гуляє,
Моє серденько не знає,
I чекаю вечорами, -
Кожен стук серденько ранить.

Як зустрiти свою долю,
Щоб звiльнила вiд неволi,
Дала щастя менi в руки?
Мамо мила!!! А, нi, звука.


Рецензии