Л1тн1й дощ
Все ніби завмерло в чеканні.
До болю солодкий щем
З"явився аж на світанні.
Свіжим гучним потоком
Від одніеі до ста
Краплями крок за кроком
З небес полилась вода.
Швидко і непомітно,
Скинувши груз проблем,
Вперше вмивалось літо
Щедрим рясним дощем.
Свидетельство о публикации №110042509305
Ирина Опаляра 26.04.2010 12:20 Заявить о нарушении