From my mind I will delete all that You have made

***
From my mind I will delete
All that You have made complete.
I walked miles on my feet,
I want happiness to meet

Me or anybody else.
Love is rising, then just fells.
I hear ringing from the bells,
Someone’s singing, someone tells

Me about your sweet dreams,
But we are in different streams.
You and me and our teams
Maybe truth, maybe just seems...

15/12/2004


Рецензии