Дивина

(На украинском языке)

Рано вранці дивина -
Розлилася білина.

Біле поле, білий дім,
Біла стежка, білий дим
Білим пір'ям в біле небо
Блиснув з білої труби.

Білі діти біля Баби,
А на Бабі білий бриль.
Дід Мороз малечу бавить-
Білий сніг, як білий біль.

Змерзли ручки-рученята,
Підманула білина.
Хутко грітися до хати!
Це до нас прийшла зима.


Рецензии