Памяти Т. Г. Шевченка

Тарас Шевченко-це людина волі
НЕ піддавався злидням злої долі...
Писав вірші він попри негаразди,
Був доброю людиною,не тримав образи...

Він жив в скрутні часи,
В часи людськой неволі,
Та він був мужньою людиною,не піддавався долі...

Писав Шевченко і вірші,й картини,
Любив він дуже рідну Україну..
І був він українцем щирим...

Пішов з життя цей геній дуже рано...
Що залишило Україні незагойну рану...
Та все ж таки залишив він великий спадок...
І ти,і я його нащадок!


Рецензии