Сльоза дощу...

Сльоза дощу по склу стікає
І знову холодно в душі.
І йде життя, немов тікає.
І очі в дзеркалі сумні.

Мовчить забутий телефон.
Ніхто не чує це зітхання.
Якийсь це дуже дивний сон -
З тобою наше спілкування.

Не розумію вже нічого,
Але без тебе все не так.
Не хочу бачити нікого,
Окрім тебе. Де ти? І як?

20/02/2010


Рецензии