Розчавили серце кедом звучно
Цвіркнула не мала доза крові.
Відтепер мені не дуже зручно
Вірити у казки кольорові.
Тож тепер мені не дуже личать
Білі одежини,бо не гарно:
Там,де серце було,кров фурчить,
І тому весь пафос білий марно.
Відтепер мені вже не можливо
Слухати себе,бо з мене тиша…
І з повітрям так незграбно,й криво
Все життя крізь у грудині нішу.
Свидетельство о публикации №110042201555