на смерть вiнди
Лихі провидці наглої біди...
Трагічно вмерло від троян-атаки
Бентежне тіло юної вінди.
А я стояла - біла, аж вмлівала:
"На кого нас покинула?"...Воді
На ріках вавилонських було мало
від плачу берегів по тій вінді.
Пішла б за нею - та гріхи тримають,
Як Ярославна на валу - прошУ:
"Моя віндино, втрачений мій раю,
Вернися, пташко, в слізках орошу
І монітор, і клаву, навіть мишу,
Хоча мишей боюсь не без причин..."
Аж раптом - віщі кроки через тишу,
Аж раптом він - гігант поміж мужчин!
У грі поганій - віртуозна міна,
Знесилена від горя, упаду -
"До ніг твоїх схиляюся, адміне,
Врятуй від смерті горличку-вінду!"
...Орфеєм він спускається туди,
В Аїда царство, пустку злу і дику,
Виводить з пекла втрачену вінду,
Немов прекрасно-юну Евридику...
- Лише не озирайся! Чуєш, не...
Веди її - найліпшу з одалісок!
...лише упса вищання навісне
і монітора чорний обелісок...
Пливе суденце. Ні душі в суденці...
Вода хлюпоче. Лета - від і до...
Скоринка хліба і коньяк на денці:
Довічна пам"ять, дорога віндо...
Свидетельство о публикации №110042109103
і монітора чорний обелісок... - мастерски. Не поймешь Вы серьезно или нет.
Винарчук Роман 29.10.2010 16:55 Заявить о нарушении
у цьому весь цимес, Руслане, -
жартувати із серйозним обличчям)
ДЯКА!
Ганна Осадко 29.10.2010 17:05 Заявить о нарушении