Ос нь
Пожухла восени трава.
Птахи у небо вс злетіли,
В теплі країни до тепла.
Я пам'ятаю теплий вечір,
Зірки у небі і луна.
В твоїх обіймах, я в безпеці ,
І лагідн твої слова...
Літо пройшло, лишилась осінь.
Трава пожухла навкруги.
І сонця лагідний ніжний дотик
Залишив нас вже до весни.
Летить по небу павутиння
І в зерунками блистить.
І вітер гонить їх осінній,
До літа, щоб там залишить.
А сонце виглянуло ненадовго,
І ластовиння підпалило на лиці .
А листя придає йому яскравий колір,
Але ж до зими воно все облетить.
Були у нас з тобою чуткі стосунки.
Але зима накриє снігом навкруги.
І можна всеодно усе забути,
Бо ти ніколи мене не любив.
Свидетельство о публикации №110042103066