Я теж на н1жн1сть претендую
У мене ніжності й тепла.
Дозволь я лише нагадаю,
Що жінка серед нас - це я!
Не думай, я не вередую.
Це просто відчайдушний крок.
Я теж на ніжність претендую
Від імені усіх жінок.
Адже це нас - бажаних, милих,
Без нагороди, просто так,
Віками на руках носили,
Боготворили у думках.
Свидетельство о публикации №110042009528