Що?

Моя Україно! Та що ж то такеє
З тобой твориться? - Ні добре, ні злеє.
Куди ти несешся, на місті стоїш?
Немов пустозвониш, трима в руці ніж!
Той ніж від народу іде на народ,
Хоча не кривавий, але не зворот...
Його ми цілуєм, плекаєм як річ,
Але проклинаєм, кидаєм у піч.
Моя Україно! Та що ж то такеє
З тобою твориться? - Воно лише злеє!


Рецензии
Благодарю за ссылку на отличный стих.

Олександр Тацюк   20.04.2010 22:55   Заявить о нарушении