Майже молитва
Я повторюю,
Немов молитву,
Я витримаю,
Мене не болить!
І вже зовсім
Не тисне в грудях
І серце жаром не горить!
Я зможу,
Я забуду всі образи
І я ціную кожну мить!
Хай зрозумію
Не одразу -
Мене вже більше не болить!
Свидетельство о публикации №110042007750