***

Ми вдячні Богу, за те що є,
ми вдячні Богу, за життя своє,
ми вдячні богу, за землю цю,
Я вдячна Богу за те що люблю.

Поможе Бог у радість і печаль,
мені для нього слів не жаль,
він допоможе і простить,
він не покине захистить...


Рецензии
коли погано, згадай про Бога. І він тобі допоможе;)

Анна Бельке   06.05.2010 19:57     Заявить о нарушении