Я кохала...

Скільки днів прожила, скільки років...
Скільки справ я зробила і кроків.
І права я була й помилялась,
І ненавиділа, й закохалась.
Я писала вірші і співала,
Я і грала, і малювала,
Відпочити встигала і працювала,
Я і знала багато й не знала.
Відчувала, хотіла, бажала,
Молила, просила, благала,
І раділа, і сумувала,
Продавала, купляла, міняла,
Я знущалася і захищала,
Я жила і також існувала.
Я знаходила, й знову втрачала,
Я і крала, і знову вертала.
Й забувала тебе, й пам`ятала,
Я кохала тебе, й не кохала....


Рецензии