Посвята героям
Кров’ю людською вкрилась земля.
Сонце закрила, крізь небо прослалась,
Вмить окропила вкраїнські поля.
Дітьми покидали дім отчий солдати –
За щастя і мрію стояти насмерть.
На фронт з ворогами йшли воювати,
Думку нечисту знищити вщерть.
Нерідко боялись, терпіли, клялися –
Не вкрилось обличчя суворе сльозою.
Мертвими ріками йти спромоглися,
Лили на фашистів живою грозою.
За світле майбутнє, за долю нащадків
Хаос панував на святій Україні.
За небо блакитне, за зміну порядків
Сьогодні спасибі сказати повинні!
Обов’язком є зберегти всі надбання,
Сивих героїв згадати усіх.
Принести букет і свої привітання,
Миром і честю наповнити світ!!!
Свидетельство о публикации №110041909653