Чужа пiсня

До Ре Мі звичайні ноти
Я не знав тоді ще хто ти
Погляд твій ловив я потай
Всі акорди, ритми всі
Я не знав де сон де дійсність
Чув слова твоєї пісні
Грав її нам вечір пізній
До Ре Мі Фа Соль Ля Сі

ПРИСПІВ:

Що робити? Себе як змусити?
Не співати тебе, не грати…
Ти ж у серці моєму музика
Ти на серці моєму грати…
Чарівна і сумна мелодія
Моє щастя, моя недуга
Я невинний, та все таки злодій я
Бо кохаю дружину друга

До Ре Мі звичайні ноти
Це життєві повороти
Серце за, та совість проти
І в мені іде війна
Та як можна не співати
Що життя без пісні варте
Серце в камінь не сховати
Воно спільне в нас


Рецензии