Весна

Весна, тролейбуси, причали,
Дощі, розмиті ліхтарі.
Дороги, пристані, зупинки,
Думки, пастельні і легкі.

І парасолями прикриті,
Обличчя, у дизайнах мрій,
Весна приходить, немов доля,
Завжди одна та завжди нова.


Рецензии