Блаженн1 небеса, прийм1те мою душу...
І хмари, що цвітуть, прийміть мое життя.
Залишити життя, покинуть світ цей мушу,
Полинути кудись, у дивне майбуття.
Я полечу туди, де пісня чіясь лине,
Я зникну там, де є лише тепло.
Покине смуток і журба покине.
І почуття горить, горить як мак воно.
Я посміхнусь тобі, хай сміх тебе проймає.
Ти полетиш туди, де є краса землі.
Ніхто кохання більше не займає.
Існує те кохання....а вже може й ні.
Блаженні небеса, прийміте грішну душу.
І хмари, що цвітуть, прийміть брудне життя.
Залишити журбу, покинуть гріх цей мушу,
Полинути кудись, у світле майбуття...
Свидетельство о публикации №110041910077