Весняна осинь
Душі моєї почуття,
Але ще нею не забуті
Любові ніжні відчуття.
Душа, наповнена сльозами
Від пережитих нею мук,
Раниться тепер словами
І завмирає серця стук.
Надія разом з пелюстками
Із сумом падає до ніг,
Любов розсипалась між нами
Як з пелюсток троянди сніг.
Молодим не мав я долі
І тепер не зможу спать,
Буду я у чистім полі
Сам від старості втікать.
18.05.2010 р.
Свидетельство о публикации №110041804389
Галина Шериметьева 29.10.2012 09:23 Заявить о нарушении
Виктор Невирковец 29.10.2012 23:02 Заявить о нарушении