***

Ні! Неможу я без тебе,
Ні! Заплаче серце знов...
Коли любов пішла й закрила двері,
Я втратила себе, моя любов.
Я вже не та....
Я іншою вже стала.
Я вже не можу просто так заснуть,
Коли вона пішла,
Молитись перестала...
Забула все що хтіла.......
ПОВЕРНУТЬ!!!
Вернуть тебе! - у думці заголілось,
Вернуть любов,що не згаса,
Адже вона навіки оселилась,
В очах, що хочуть так того вина.
Оту отруту, що приносить щастя,
Оту отруту,що приносить біль.
Не хочу жити я, немов у казці,
Боротись хочу!
Йти в країну мрій.
В країну, де живе моє кохання,
Таке солодке, як вишневий сік,
Любов така, як сонце на світанні,
Любов, яка дарує нам веселий сміх.....


Рецензии
Так класно

Анна Бельке   13.01.2011 14:49     Заявить о нарушении