Украiнi
Тяжіють ноги, оповиті плющем,
Сонце соняхом з неба синього
Дивиться й плаче тихенько з дощем.
Оплакує поле, літо, тополі,
Мак, що схилився сиротою в житах,
Він хотів злетіти червоним птахом,
Та колоски зробили йому грати.
А сонце з неба синього
Дивиться, й плаче, над Україною,
Над полями, житами, над землями,
Над річками, лісами, пустелями.
(іллюстрація - Віктор Остапчук)
Свидетельство о публикации №110041802546
I слава...I воля...
С Теплом,
Украинский гость.)))
Вечерний Экспресс 19.04.2010 22:32 Заявить о нарушении