Почуття

Сьогодні до мене прийшло воно
Лягло на плечі
Стулило очі

Моменти вирізавши на зіницях-
Німе кіно.
Але його я вже не хочу

Я так сміялась - ну може досить?
Тепер вже осінь
І тут немає часу для тебе

Не розмовляють у пляшці сльози
вже надто високо стало небо

А воно посміхалося, як тоді давно
Почуття у пляшці зі спиртним напоєм
Твоє  вікно


Рецензии