Але вийшов час

На твоїх долонях
Стерлися мої лінії
І більше немає нічого нашого
Нашого спільного

І довго плакали хмари,
Журилися лілії,
Що ми обоє такими неправильними
Були тоді

А коли ми кохалися
ліхтарі пригасили сяєво
І мов ти - не ти
І мов я - не я,
і все мариво

Я любила тебе,
але вийшов час...

/09.11/


Рецензии
красиво..вообще ты стала писать сильнее.. жестче но сильнее

Навья   03.03.2011 16:50     Заявить о нарушении