Пiднятися

Піднятися, покинутись, забути,
Забути зраду,ой не просто це зробить,
А може випити отрути?
Отрута може зможе захистить?
Піднятися, піти, звернуть з дороги,
Змінить життя, змінити вподобання,
Й спитати в Бога, як забуть тривоги,
Спитати в Бога, як забуть кохання.
Набратись сили і прокинутись, нарешті,
Піднятися на ноги, щоб серденько забилось,
Можливо зможу я звернути гори,
Якщо  поможеш ти не помилитись.
Я знаю, що життя дорогоцінне,
Не знаю тільки, як ним дорожить,
Моє життя, без тебе йде невпинно,
Моє життя з тобою – просто мить.
То мить блаженства, й щастя класна мить,
То мить яку я не віддам нікому,
Лиш за кохання варто в світі жить,
Лиш за кохання варто жить так довго.
Піднятися, прокинутись, забути,
Ти зможеш все, як віра буде, знай
Ти встань на ноги, і не пий отрути,
Як буде час про все у Бога розпитай.
Піднімешся, прокинешся, забудеш,
Усе погане зникне швидко, знай,
Кохання прийде нове, й чисте скоро,
Про Бога ти лише не забувай.


Рецензии