***

          Під сірим дощем,
          По мокрій дорозі.
          Накрита плащем
          В думках і тривозі.

          Наосліп бреду
          1 вже відчуваю,
          Що те не знайду,
          Що довго шукаю.

          Згубила той слід,
          Що вів за тобою.
          1 знову став лід
          Дощовою водою.

          Спитати  б того
          Хто все мае знати,
          А може його
          Не потрібно шукати?


Рецензии