Плач

Ніколи не заплачу,
Я буду впевнено іти,
Ніхто не зб’є з дороги,
Ніхто не заважатиме мені.
Я буду сильна, буду щира,
Я буду ангелом для всіх,
І будуть знати,що ось ця дитина,
Можливо змінить грішний світ,
Я буду йти лише вперед,
Я буду йти не обертатись.
Я сильна, і тому не дам,
Не дам нікому над мною сміятись.


Рецензии