Життя...

Моє життя, що хочу той роблю,
Моє життя! Його лиш я і маю,
Моє життя одне його я збережу,
А може й ні, цього я ще не знаю…

Моє життя одне, це знає кожен з вас,
Моє життя іде, іде воно невпинно,
Я хочу дуже зупинити  час,
І  хочу зберегти ось цю хвилину.

Я хочу, щоб усі ми жили в мирі,
Та не під силу мені це зробити,
Я хочу, щоб світило сонце мило,
Щоб ми раділи,як маленькі діти.

Та нема сили, немає спокою,
Я хочу встати, але я не можу,
Моє життя! Що хочу той і роблю,
Воно одне мене лише тривожить.

А може колись, встану я на ноги,
Посміхнуся сонечку, піду у дорогу,
Зроблю все, що хочу,
Помолюся Богу…
Попрошу сили, й знов піду в дорогу,
Піду пошукаю, натхнення знайду,
Побачу кохання й його украду….
Украду його, поцілую я щиро,
І сила прийде, і в кохання повірю….


Рецензии