Це було кохання

Як жити, коли йде кохання?
Як витримати цю розлуку?
Моє кохання вже погасло,
А я ще досі тримаю за руку.

Моя любов сильніша за розлуку,
Моє кохання нас зігріє знову,
Якби ти знав, як важко серцю зараз,
Як важко чути знов ось цю розмову.

Як важко думати, як хочеться покою,
Як хочеться забути….
Ні, ніколи!!!
Ніколи не забуду я кохання,
Ніколи не погасне те страждання,
Ніколи я не здамся чуєш, милий?
Й ніколи не побачиш ти сльозини.
Забуду може…буде біль, страждання
Й написано на серці чорним:
ЦЕ БУЛО КОХАННЯ


Рецензии