Ангел

Ангел або демон,
День, а може й ніч
Не питай, не треба,
Бо не в тому річ,
Не питай даремно,
Не питай – дарма,
Бо колись,напевно,
Будеш ти одна….
І пройде кохання,
І пройдуть віки,
Буде лиш джерельце
з холодної сльози,
Та сльоза згасає,
Та сльоза бринить,
Вже не заспіває,
Вже не полетить…..


Рецензии
прикольно щеб трохи рифми при конце

Владимир Нестеренко   06.05.2010 17:19     Заявить о нарушении