Дениз бала, Сахил бала

Гелбимизин севинчисуз
Евимизин инчисисуз.
Мугеддесдир корпе сесуз,
Дениз бала,Сахил бала.
******      ******
Йашуз отсун йуз иллери,
Фесиллерден фесиллери,
Анамын огул невелери,
Дениз бала,Сахил бала.
******       ******
Еминизин дайагысуз,
Келечейин сорагусуз,
Евимизин чырагысуз,
Дениз бала,Сахил бала.
******      *******
Исаг,Иса,Сахиб еми
Айрылыгдан чекир геми
Олун севинчин хемдеми
Дениз бала,Сахил бала.

       15.09.2009


Рецензии