Старе авто

Зимовий смуток
Ходить між хатами,
В снігах заметені
Дороги польові.
Старе авто
Мигає ліхтарями,
Минаючи узбіччя
Лісові.
Куди воно бреде,
Куди прямує?
В якийсь, напевно,
Новий рік
І я за ним собі
Крокую,
Та потрапляю
В ночі слід.


Рецензии