Виноградiв грона
Всміхаються синім дощам.
Під небом полум'яно-морозним
Проліта пурпуровий птах.
То весна, то весна;
То осінь...
То зима,
То зими заметіль.
Приходьте до нас у гості;
Приходьте, якщо встигнете, всі.
Свидетельство о публикации №110041700798