Я до тебе

Я до тебе - а ти в нечіткі обриси минулого,
Я до тебе - а ти в фантоми майбутнього,
Я до тебе - а ти в одинокість прийдешнього.
Я до тебе - а ти в паралелі тутешнього.

Ти до мене - а я в роси світанку,
Ти до мене - а я в марево ночі,
Ти до мене - а я в сльози квітів,
Ти до мене - а я в вежі зір, позолочені


Рецензии