ТОБI I ПРО ТЕБЕ
Очі у очі, і ти наче книга відкрита
Каже «люблю» кожен дотик твоєї руки
І подих єдиний може мене зігріти
Знаєш? Як важко буває мені коли
Бачу, що смуток серце твоє огортає
«Можна мені половинку того, що болить?»
Я підійду і тихенько тебе запитаю
Бачиш? Допомогло! І ти посміхнулась
Знаю що ще тобі у біді допоможе
Дай мені щастя і радість ті, що минули
Я їх віддам і на ніжність з теплом помножу
Хочеш? Зігрію тебе усім своїм тілом
Може у ванну із пелюстками троянд?
Тільки скажи, і тобі усе те, що хотіла
Лише одній на землі подарую я...
Свидетельство о публикации №110041707439